Partners

Opleidingsdata 2020

Opleidingsdata 2020

Opleidingsdata 2020

​​
​​Geheel in stijl met de nieuwe koers van Great Lengths Benelux en Noord & Oost-Frankrijk zal er in het komende jaar meer inhoudelijk en gericht worden gekeken naar kwaliteit en service. Om dit ook binnen de salons op een zo optimaal mogelijk niveau te houden bieden wij gedurende het hele jaar opleidingen aan. We hebben de welbekende basiscursussen in een nieuw jasje gestoken. De basiscursus voor onze machines US Touch, GL3200 en Multisonic duurt 2 dagen en is onze Basic Intensive. Tijdens de Basic Intensive Plus leer je de kneepjes van het vak en specialiseer je op jouw apparaat.

Naast de klassieke bindingen hebben we ook 2 soorten kleefextensions in ons gamma, namelijk de GL Apps en de GL Tapes. ​​​Er is de mogelijkheid om enkel GL Apps of  GL Tapes te volgen, dit is dan een halve dag.

Sinds het najaar 2019 ging onze Information on location van start. 

Onze Information on Location is een leuke bijeenkomst met gemotiveerde Great Lengths partners. Hier kom je de laatste nieuwtjes te weten, krijg je te zien welke fouten er vaak voorkomen en hoe je deze het best kan vermijden of oplossen en je hebt ruim de tijd om vragen te stellen.
Stel al jouw vragen omtrent de toepassingen, we helpen je graag verder zodat je specialist in het vak wordt.

Verrijk jouw kennis, leer gespecialiseerde technieken en word pro in je vak!

Technieken veranderen, de mode vernieuwt, de klanten hebben andere behoeftes en eisen. kortom, de wereld staat niet stil.

Haarextensions dienen niet enkel meer voor haarverlengingen, er zijn zo veel meer mogelijkheden!

Leer hoe je onze haarstrengen optimaal kan gebruiken in jouw salon en zo deze klanten opneemt in jouw vast klantenbestand.
Gebruik Great Lengths voor:
 • Optisch gezonder haar
 • Vollere haarpunten
 • Verdikken of verlengen van franjes
 • Extra kleur in het haar (zowel natuurlijke kleuren als fashion kleuren)
 • Behandelen van klanten met dunner wordend haar
Gebruik Great Lengths als oplossing voor haarproblemen. Zie het als een beautybehandeling waarbij er talrijke mogelijkheden zijn!
 
Great Lengths haartoevoegingen worden nu eerder als dermatologisch verantwoorde botoxbehandelingen bekeken. De toevoeging van kwaliteitshaar versterkt de volledige look , laat je er jonger uitzien en doet stralen!
Welke opleidingen kan je in 2020 bij ons volgen?

 

Basic Intensive

De Basic Intensive is onze basisopleiding. Hier leer je vanaf het begin hoe je onze haarstrengen toepast en waarop je zeker moet letten. Deze opleiding bestaat uit een deel theorie en een deel praktijk en duurt 2 dagen. Je leert de toepassing van het gekozen apparaat (US TOUCH / GL3200 / MULTISONIC) en je leert de basis van de GL TAPES.


Intensive Plus

De Intensive Plus is de opvolging van de Basic Intensive. Hier werk je op model en verbeter je jouw toepassingstechnieken en verbindingssnit. Deze opleiding duurt 1 dag. Je kan de Intensive Plus volgen voor jouw gekozen apparaat of voor het toepassen van de GL TAPES.


Information on location

Onze Information on Location is een leuke bijeenkomst met gemotiveerde Great Lengths partners. Hier kom je de laatste nieuwtjes te weten, krijg je te zien welke fouten er vaak voorkomen en hoe je deze het best kan vermijden of oplossen en je hebt ruim de tijd om vragen te stellen. De information on location gaat telkens door op een woensdagnamiddag op een andere locatie.Voorstelling GL VOLUME!
Tijdens de information on location stellen we jou graag ons laatste nieuwe product voor: De GL VOLUME. 
Wens je nu al meer info? Stuur ons een mail op info@great-lengths.be.

Snit en verzorgingscursus

Hier perfectioneer je de verbindingssnit. Leer hoe je de mooiste verbindingssnitten maakt vanuit de moeilijkste kapsels. Bv. Van heel kort naar heel lang of vanuit een boblijn. Daarnaast krijg je ook de beste tips en tricks hoe je de Great Lengths haarstrengen echt moet behandelen zonder deze te gaan oververzorgen.

Invisible course & verfijning in de toepassing

Heb je ook al eens moeilijke beginkapsels zien voorbijkomen waarbij je dacht dat extensions niet mogelijk waren? Het haar was veel te dun en je zou de bindingen erdoor zien? Of je kan niet ver genoeg aan de bovenkant van het hoofd werken zonder ze zichtbaar worden? Daarvoor kan je de invisible techniek gebruiken. Je leert hoe je de haarstrengen op verschillende manieren onzichtbaar in het haar gaat toepassen. Zo wordt je expert in het plaatsen van onze haarstrengen.


 

 
Volg een opleidingstraject en krijg 10% korting! Deze kan je volgen op de data van bevestigde basisopleidingen. De prijzen zijn excl. materialen en haarstrengen.
 
Volledig traject Specialiseringstraject  Master Traject
In 5 dagen (Basic Intensive inbegrepen)
Keuze uit: (3 opties)
 
 • US5000/GL3200 toepassing
 • Multisonic toepassing
 • GL Tapes toepassing
 • Snit & verzorgingscursus
 • Invisible Course
In 3 dagen (1 dag/maand)
Keuze uit: (3 opties)
 
 • US5000/GL3200 toepassing
 • Multisonic toepassing
 • GL Tapes toepassing
 • Snit & verzorgingscursus
 • Invisible Course
In 5 dagen (2 dagen/maand)
 
 
 • US5000/GL3200 toepassing
 • Multisonic toepassing
 • GL Tapes toepassing
 • Snit & verzorgingscursus
 • Invisible Course
 
Hieronder kan je de prijzen terugvinden indien je deze opleidingstrajecten wenst te volgen in het hoofdkantoor in Kuurne:
 
De prijzen zijn excl. materialen en haarstrengen.
Wens je een training in jouw salon? Dat kan zeker! 

Opleidingsdata 2020

Nederland

GL Basic Intensive

GL Intensive Plus

27-28 januari 
24-25 februari 
23-24 maart 
20-21 april 
18-19 mei 
15-16 juni 
21-22 september 
19-20 oktober 
28 januari 
25 februari 
24 maart 
21 april 
19 mei 
16 juni 
22 september 
20 oktober 

België

GL Basic Intensive 

GL Intensive Plus

20-21 januari 
17-18 februari 
16-17 maart 
27-28 april 
25-26 mei 
22-23 juni 
14-15 september 
26-27 oktober 
21 januari 
18 februari 
17 maart 
28 april 
26 mei 
23 juni 
15 september 
27 oktober 
 
Heb je interesse om een van deze opleidingen te volgen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor eventuele verdere vragen of om jouw salon in te schrijven.
Tot binnenkort!