De nieuwe actieve ingrediënten

Afkomstig van kostbare planten voor kostbare haren. 
Het Dual-Active Systeem van GREAT LENGTHS

U dient één ding te weten voor de doeltreffende verzorging van natuurlijk mooi haar en haarverlengingen: zodra het haar uit de hoofdhuid groeit, wordt het niet langer verzorgd door het organisme.
De talgklieren geven het haar wel een beschermlaag maar zodra de haarlengte,ouderdom en schadelijke invloeden toenemen wordt de afbraak van de haarcellen groter. Met elke bijkomende centimeter stijgt de noodzaak aan een professionele haarverzorging. Het haar wordt echter niet alleen beschadigd door onvoldoende verzorging. Ook een overmatige verzorging is net zo schadelijk!

Het nieuwe haarverzorgingssysteem van Great Lengths bevat daarom sensoren, die de verzorgingsbehoefte precies herkennen en het haar precies op de goede plaats met de juiste opbouwende stoffen verzorgen.

Deze sensoren denken mee en werken dual-actief. De volledige haardos – van wortel tot in de punt – krijgt een beschermlaag en is dus beter bestand tegen schadelijke invloeden. Meer dan dat kunt u niet doen voor de natuurlijke schoonheid van uw haar.