Partners

Opleidingsdata 2018

Opleidingsdata 2018

Opleidingsdata 2018

Geheel in stijl met de nieuwe koers van Great Lengths Benelux en Noord-Frankrijk zal er in het komende jaar meer inhoudelijk en gericht worden gekeken naar kwaliteit en service. Om dit ook binnen de salons op een zo optimaal mogelijk niveau te houden bieden wij gedurende het hele jaar opleidingen aan. We hebben de welbekende basiscursussen en de daarop volgende nascholing. 
Naast de klassieke bindingen hebben we ook 2 soorten kleefextensions in ons gamma, namelijk de GL Apps en de GL Tapes. Er is de mogelijkheid om enkel GL Apps of  de GL Tapes te volgen, dit is dan een halve dag.
Tijdens de Trusted Lifestyle & Classic krijgt u vaak als eerste een nieuw product te zien, komt u het eerst de laatse nieuwtjes te weten over Great Lengths en bent u meteen op de hoogte van de laatste nieuwe trends. Altijd leuk, verfrissend en inspirerend en een absolute MUST in 2018.
 

Opleidingen 2018

Basic intensive Multisonic 3de dag Basic Advanced Trusted Lifestyle & Classic GL Apps | GL Tapes Trusted cutting course
22-23 januari
09-10 april
11-12 juni
15-16 oktober
24 januari
11 april
13 juni
17 oktober
23 januari
10 april
12 juni
16 oktober
19 februari
17 september
05 maart
14 mei
03 september
19 november
02 april
05 november

 

NIEUW in 2018: Trusted cutting course


De beste verbindingssnit en verzorging leert u hier!

In deze opleiding wordt de nadruk gelegd op het knippen en de verzorging van het haar. U krijgt er te zien met welke kniptechnieken u het natuurlijkste resultaat verkrijgt, hoe u de beste verbinding tussen de extensions en het eigen haar krijgt, enz.
De verzorging van de extensions komt hier ook aan bod. Naast welke producten u het best gebruikt voor een optimale verzorging zien we ook in detail hoe het onderhoud van de extensions gebeurt.
Tijdens onze Trusted Cutting & Treatment course leert u hoe u Great Lengths succesvol kan adviseren, verzorgen, knippen en ontwarren en hoe u de haarstrengen het best kan uithalen, her-bonden en föhnen.