I love Great Lengths extensions

Bedrijvigheid

researchorigineel haarkammenontkleuren

Bedrijfsinformatie: Great Lengths is een dynamische onderneming, met een warm kloppend hart voor mooi haar. De camera registreert, onthult en vertelt het volledige verhaal over de kwaliteit van de haren.

Succesvolle techniek
Great Lengths beheerst perfect de techniek om fijne bundeltjes kwaliteitshaar aan uw eigen haar te bevestigen.
In tegenstelling tot plakken, brengt deze succesvolle techniek helemaal geen schade toe aan het eigen haar, en resulteert in zeer fijne verbindingen die een volkomen natuurlijk uitziend resultaat mogelijk maken.

Gezond en veerkrachtig haar
Het Great Lengths haar behoudt zijn natuurlijke schubbenlaag van “wortel naar punten” in dezelfde richting gerangschikt. Deze laag vormt immers de best mogelijke bescherming voor het haar. Beter bestaat niet. De laag is verantwoordelijk voor de veerkracht in het haar. En zoals bekend kan een mooie permanent niet zonder een zekere veerkracht.
De ontkleuring van de haren gebeurt door middel van een osmosetechniek, die de haren op een zachte en langzame wijze verheldert en op deze manier de structuur en volledigheid van het Great Lengths haar niet beschadigt.
Deze twee belangrijke elementen zorgen voor natuurlijk, zacht en volumineus Great Lengths haar, voorzien van een echtheidscertificaat.

kleuringklaar om keratine aan te bevestigenbevestigde keratineGreat Lengths extensies