De oplossing

Indisch haar is omwille van zijn uitstekende kwaliteit inderdaad de oplossing. Het is hoogwaardig haar met een perfect in één richting lopende cuticula.

Wie dit haar gebruikt voor de aanmaak van strengen voor haarverlenging heeft al veel problemen opgelost:

  • De schubbenlaag van dit haar is kerngezond en intact omdat Indische vrouwen, zoals hoger reeds aangegeven, hun haar zelden chemisch laten behandelen.

  • De cuticula wijst in dezelfde richting.

  • Het haar is gesorteerd op lengte.

 

 

Dit haar vormt de beste en meest waardevolle basis voor haarverlengingen en is daarom ook … bijzonder goed geschikt.

Maar ook dit prachtig volle en kwalitatief hoogwaardig haar zou beschadigd worden wanneer men een traditionele bleekmethode zou gebruiken om alle kleuren die men voor haarverlenging nodig heeft - waaronder blond - te verkrijgen.

Waarom is de aanhechting van Great Lengths topkwaliteit?

De aanhechting van de extensie is een speciaal samengesteld bindmiddel, vergelijkbaar met de menselijke proteïne, keratine.

De neutrale PH-waarde is haar- en huidvriendelijk.
Bovendien komt de kleur van de aanhechting overeen met de kleur van de extensies.
Het bindmiddel wordt vooraf in het bedrijf vastgemaakt aan de extensie en garandeert dat de haren van de extensies in dezelfde richting wijzen.
Dit keratineplaatje (de verbinding) zorgt voor een snelle aanhechting wat een enorme tijdswinst tijdens het plaatsen heeft.
Het bindmiddel is dankzij de automatisering identiek van dikte. De V-vorm vergemakkelijkt het inplooien en vermengen van de eigen haren met de extensieharen.
Dit resulteert in een unieke fijne aanhechting en biedt een grotere flexibiliteit die een preciezere volumetoepassing mogelijk maakt.

<< Indisch haar de methode >>