Great Lengths is origineel.

Great Lengths volgt de volledige route en productie van het haar, van bij de donor waar het afgeknipt wordt tot bij de eindgebruiker waar het door een erkend Great Lengths salon toegepast wordt.

In eigen laboratoria volgt men het productieproces minutieus op: het haar, reinigen, kleuren en bundelen in aparte strengen, diktes en lengtes; verloopt volgens een ver doorgedreven controleproces.

Alle haren blijven voor 100% van wortels naar punten in éénzelfde richting gerangschikt, om verwerkt te worden in juiste, nette strengen. Dit garandeert gezond en sterk haar, met een uitzonderlijke veerkracht en glans, dat alle bewerkingen toelaat.

Great Lengths kiest voor kwaliteit.
kwaliteitshaar Great Lengths kiest voor 100% menselijk haar, nog omringd door zijn cuticullaag (2), de beschermlaag van de haren. Het werd niet bewerkt met een silicone laag (1). M.a.w. het is gezond kwaliteitshaar.

Great Lengths kiest uitsluitend voor haar van een goede kwaliteit, dat het voordeel biedt dezelfde soepelheid en dikte te bezitten van Europees haar. (+/- 8 à 10 micron).