Grenzeloze schoonheid


Er zijn momenten waarin we maar al te graag willen breken met het verleden, vanuit een absolute passie voor schoonheid zonder weerga. We verlangen naar perfectie, grensverleggend genot, een goed gevoel. Een totale verandering van ons kapsel is revolutionair. Wereldsterren zetten een nieuwe trend en kiezen voor Great Lengths om hun vrouwelijkheid extra cachet te geven. Jennifer Lopez, Céline Dion, Tanja Dexters, Ophélie Winter, Madonna, Lisa Marie Presley, doorbreken de mythes uit het verleden door resoluut voor Great Lengths te kiezen om hun vrouwelijkheid te accentueren. Great Lengths haren worden wereldwijd gebruikt in talrijke prestigieuze kappersketens. Ondertussen staan zij bekend als de beste op de extensiemarkt. Ze schenken volume, langer haar, dat er gezond en honderd procent natuurlijk uitziet. Ze zijn ondertussen een algemeen begrip geworden en symboliseren niets minder dan topkwaliteit. Vrouwelijkheid drukt zich uit op het ritme van zeer verschillende gebeurtenissen:
ingrijpende dissonanties vertalen zich meteen naar de gezondheid van haar haren. De droom om in amper één uur tijd je kort en wat futloos kapseltje om te laten toveren in een weelderige waterval van haren waarvan je de lengte zelf kan bepalen komt via deze technieken helemaal binnen bereik... Met deze knowhow creëren de gespecialiseerde kappers in een handomdraai een sexy avondlook, een aantrek-kelijke business-style of een sportief ogende dynamiek. Great Lengths begeleidt je haar naar een lengte die stijlvol blijft, volume met vorm en houdbaarheid, kleur met licht en uitstraling!

Prachtige haren zijn altijd al een symbool van pure vrouwelijkheid geweest. Ze zijn de spiegel van onze persoonlijkheid, en vormen de parel aan de kroon van ons imago...

Great Lengths Team

Fotoboek >>